DENI J.

Taggar jobb
Har fått så himlahimla mycket att göra att jag inte vet var jag ska ta vägen riktigt. Ska ta tag i mitt liv och göra mig ett litet schema för månaden ut. Jesus christ. Måndag var jag på komvux, tisdag jobb, onsdag jobb, torsdag jobb, fredag fest, lördag madde och sedan, äntligen, kommer jag att få andas ut lite på söndagen och sitta hemma och bara tokläsa körteori. Ah, så sköööönt. Jag måste även boka in tider då jag ska till komvuxis och dessutom försöka få in lite träning mellan gångerna. PLUS KÖRLEKTIONER. Dör.

Men på tal om träning så fick jag ett mail idag om att sensia tydligen ska flytta in till stan och jag uppfattade aldrig riktigt om furunäsets sensia skulle läggas ner eller som den skulle fortsätta vara här. Men om den på furunäsets läggs ner tänker jag kräva att avsluta och säga upp mig trots att jag köpt ett årskort. Men då sa dom förfan ingenting om att dom skulle flytta. Grr. Då är det lika bra att jag börjar gå ut på raska promenader och springer ute lite istället. För om sensia flyttar till stan kommer jag vara där såååå sällan att 300 kr i månaden är way för mycket. Dumma senisa. Grr.

Nu sitter jag mest och taggar kvällens jobb. Jobb, jobb, jobb. Cash is king!! .. Som jag brukar säga för att peppa mig själv lite. Cash is king...