DENI J.

3 veckor
Yo, från och med idag är det ungefär 3 veckor kvar(2 veckor och 6 dagar) tills jag och familjen sitter på flyget till Kroatien. Längtar. 

Mitt generella ont i halsen har gått över till att det känns som ett stort, knöligt sår på sidan om halsen där det river varje gång jag sväljer. Men jag vet inte, det kanske blir så när man är påväg att bli frisk? Var så längesen jag hade ont i halsen. 

Fick ett sms av min kollegas flickvän när jag vaknade idag, hon undrade om jag hade hittat en slagborr och om jag fortfarande var i behov av en kunde jag få låna hennes. Alltså på riktigt? Hur fina människor finns det ens? Blev så rörd så jag ville gråta en tår. Så himla fint, blev så glad. Har tyvärr redan lånat en borr och skruvat fast hyllorna men ändå, och jag kan förstå hur ni tycker jag överdriver något så "litet" men för mig är de små sakerna bland de viktigaste ♥

Egentligen var det tänkt att jag skulle ut till helgen men efter att ha väntat och gjort mig iordning i flera timmar slutade det med att jag gick och la mig. Vilket var lite synd eftersom jag tvivlar på om jag hinner ut något mer innan jag far till Uppsala. Men finns ju partyställen därnere också. Man skall icket sörja!

På söndag ska jag och Colin ta bilen och bila ner till vår (förhoppningsvis) nya roomie. Annars har jag en bekant som har några vänner nere i Uppsala som äger en lägenhet som de hyr ut till studenter. Studenten som hyrt den nu gick ut i år såååååååååå möjligheten finns att jag kommer få hyra en egen lägenhet kanske! 

Helgen efter det är det bara börja packa ner till Uppsala och helgen efter det far vi till Kroatien. När jag kommer hem jobbar jag mina sista pass och sen flyttar jag och Colin ner. Det är fan nära nu alltså!