DENI J.

Dagen före dagen före den speciella dagen
Konstig rubrik va? Figured. Allt i livet ska inte alltid vara enkelt. Däremot kan jag göra det hela mycket enklare genom att förtydliga meningen såhär: Dagenföre dagenföredenspecielladagen. Eller Dagen före, dagen före den speciella dagen. Eller Dagen-före Dagen-före-den-speciella-dagen. Ja, you name it. Det blev säker inte mycket enklare ändå va? 


Idag har jag jobbat, varit lite på stan och gått min ökända kvällspromenad med Marita. Som dessutom fyller år snart! Japp. Det är den speciella dagen jag pratar om. Fredag den 28e. Det är då det smäller. Då kliver hon in i vuxenlivet! Ahhh, tagga!!!! Hur som helst. Back to normal. Jag hittade en JÄTTEMYSIG halsduk på H&M men som bara fanns i svart och rött... Vet inte vilken jag tyckte bäst om tho. Jag är inte så stylish av mig, jag har det som jag tycker är bekvämt. Fast nu när jag är 20 måste jag ju faktiskt ta mig i kragen lite och tänka till. Nu kan jag ju inte se ut hur som helst längre. Jag tänker lite på Mr Grey och önskar att jag var väldigt stylish och perfekt som han beskrivs i boken. Ja, jag har bara börjat läsa just. Så jag säger boken. När jag läst alla tre så ska jag säga böckerna, jag lovar. 

Just nu är Astrid och Ludwig på Ica och handlar chips och dipp till mig som jag ska äta under tiden som jag sitter här lite. Men efter det har jag tänkt läsa lite!! Längtar. Det känns skönt att kunna läsa igen. Efter olyckan har jag haft jättesvårt för att läsa, men bara igår(!) så lyssnade jag på lite klassisk musik(beethoven, mozart, bach osv) och då blev jag lässugen och testade läsa 50 shades of grey. Och helt plötsligt var jag på kapitel 3 i boken! Bara sådär! Wooooooow. Ibland imponerar jag mig själv fett mycket.