DENI J.

Slut och färdig
Jobbade för det första 7-12, sen for jag hem och vilade lite. Kring 14 skjutsade jag mamma till jobbet, köpte lite hundmat, och sedan gick jag lite på stan med Astrid för att sedan avrunda det hela med en middag som min hon, världens bästa syster, bjöd på. Tack Astrid! Efter det for vi hem och städade förrådet lite. Så nu kan man gå där. Man kan faktiskt gå in i själva förrådet - Det har man inte kunnat på hela sommaren. Vi gjorde det bra! Det blev en tur till Kupan och lämna allt vi inte ville ha kvar. Vilket var en hel del. Så nu när jag äntligen får ligga i min säng igen är jag helt slut. Vill aldrig lämna sängen igen. Aldrig. Men ändå så måste jag det. Ska ju hämta mamma när hon slutar, klockan 23. Sen ska vi väl kolla klart vår Beckfilm vi påbörjade igår; Hämndens pris. Kanske den mest roliga beckfilmen. Nej, men, nästan i alla fall! 

Annars har jag lärt mig vad ett polynom är och hur algebraiska uttryck kan se ut. Jag hann ju vara med på ganska många Matte B-lektioner innan jag fick min hjärnblödning så jag känner igen rätt mycket. Även fast jag inte förstod riktigt vad det handlade om eller hur det gick till så gör jag det nu. Eller försöker. Jag försöker verkligen, verkligen lära mig och sakta men säkert så gör jag det också! 

Imorgon taggar jag inför jobb igen 7-12 men efter det är jag ledig till tisdag! Herre! Blir spännande och se vad jag ska hitta på för tokigheter under mina lediga dagar. Känns lite som om jag har semester då ju. Minisemester!