DENI J.

Roomie med syrran
Hej alla! I måndags blev jag med roomie. Nämligen med min syster. Känns så otroligt bra att ha henne här! Nu väntar vi bara på att mamma ska flytta söderut så känns allting superbra. Tror hon skulle må bra här nere, i södern. Jag tror många skulle må bättre här nere i söder snarare än i norr. I alla fall de som är less den otroligt långa vintern och det fantastiskt vackra och vita snölandskapet. Jag menar, ja, det är fint i norr, men det går inte att leva där. Icket. Är så himla glad att syrran valde att flytta ner, men som sagt, nu är det bara mamma kvar att fixa ner hit. 

Igår var jag och astrid ut på stocken tillsammans! Haha. Hennes första festande i nation, jag tror hon tyckte om det. Eller, alla killar på nationen tyckte då om det;) Idag är det värmlands och jag ska försöka fixa in henne där också - men oddsen ser fan dåliga ut alltså. Hon har iaf sökt in på lite sommarkurser nu så hon är garanterad nationskort till maj. Det är det viktigaste! Hörde idag att det ska öppna en ny nattklubb i stan nästa vecka dessutom, så vi kommer nog hänga där då det är nytt och fräscht och där behövs inget nationskort. Same same but different. 

Astrid har dessutom snyggast till min lilla lägenhet något enormt! Det är så hemtrevligt och luktar gott ny. Dessutom köpte vi lite dekorplast från bauhaus, mörkt trä, som vi har täckt ovansidan på baren med. Ser sjukt snyggt ut! I like:) 

Ikväll ska jag och amanda ut iaf, Astrid får följa om Petter lyckas fixa in henne på listan, annars blir det hemmamys för henne. Imorgon far Amanda till Spanien och jag vill spendera mina sista timmar med henne <3
 
Piteå var mysigt och bra och jag saknar min Pege så himlahimla sjuuukt mycket. 

Ja, det var väl det. Uppdaterar när jag har tid igen. Puss och peace!