DENI J.

FÖRSTA SKOLDAGEN
 HerreGUD vad svårt det var att hitta till rätt lektionssal. Men otroligt vad fint det är överallt. Min instution ligger vid Engelska Parken och är nära och bra, tar ungefär 10 minuter att glida ner med cykel och ungefär 2 timmar att cykla hem igen. Hehe nej, skämtosido. Men det ligger bra till och det glädjer mig. Imorgon kanske jag tar bussen bara för att ha gjort det också. 

När jag kom fram till Engelska Parken möttes jag av en stor karta över området, då denna inte gjorde mig mycket smartare bestämde jag mig för att gå in i den gigantiska byggnaden och jobba därifrån. Fråga mig fram, liksom. När jag gick in så stod det en kille där och läste på någon skylt, han tittade på mig och frågade om jag skulle till Arkeologin och sedan var det en kille lite längre bort som också skulle till Arkeologin tydligen. Så vi hängde ihop i jakten på den ack så gömda lektionssalen! Som den kvinna jag är gick jag tillslut till en lärare och frågade vart vi skulle och sen vägledde hon oss. Väl utanför vår lektionssal var det massa andra studenter som hade hittat rätt långt före oss. Men vi hann iaf i tid och hann till och med stå och surra lite utanför innan det var dags att kliva in i början på mitt, vårt, studentliv. Början på allt. Åh! Är så sjuuuukt glad. Sjukt.

Dessutom kom Isak hem med mcdonalds-mat till mig igår. Alltså hur perfekt roomie får man ha egentligen!? HUR PERFEKT LIV FÅR MAN HA? Senare gick vi ut och drack bärs, jag provade både det ena och det andra och fick lära mig mycket om min käre rumskamrat. Idag jobbar han till sent ikväll, så hade tänkt att jag skulle hinna städa undan här litegrann. Fixa och dona. Sen hade jag tänkt iväg till norrlands nation och skriva in mig. Sen kanske köpa nå snacks, plugga lite, se på film, ja. Kanske sticker iväg till centrum och käkar en liten hamburgare. Ja. Tiden får utvisa. Jag är mest bara så himla glad nu oavsett var livet tar mig. Är så glad att jag flyttat nu, varken tidigare eller senare. Nu var den perfekta tiden att flytta. Jag är så redo för detta! Jag mår så himlahimla bra!