DENI J.

Insikt
Så. De senaste två dagarna har jag jobbat och det med en konstig magkänsla. Efter att ha varit borta i över en månad kändes det lite som att komma till ett nytt jobb. Ni vet, fjärilar i magen och längtan efter att hellre ligga hemma och känna sig trygg. Men efter två dagars arbetande så kan jag lättat skriva att jag faktiskt längtar efter att få jobba igen! Måndagar och tisdagar har vi stängt, därför har jag nu min weekend där jag kan reflektera och prioritera mina tankar och känslor. 

Jag är, ekonomiskt, inte så stabil för tillfället och har även haft ont i magen för det. Har även lite problem i privatlivet och även mina vänner runt omkring har det lite ostabilt. Jag har därför vacklat lite i mig själv och hittat mig själv lite vilsen, ledsen, tom och allmänt nere. 

Idag var en tung morgon då jag kontinuerligt hade mardrömmar, vaknade upp i svett och ångest för att somna om i en ny mardröm. Klockan 11.30 bestämde jag mig för att gå upp, men utan ork i varken huvud eller kropp. Lägenheten stökig, disken full, tvätten full. Ingen motivation till att göra NÅGOT. Jag satte mig ner och övade lite calligraphy då det på något sätt ändå fick tiden att ticka utan att jag la märke till det. Efter en liten stund, efter något koppar kaffe, kom ändå lite kraft tillbaka. Jag insåg plötsligt hur lyckligt lottad jag är. Låter kanske klyschigt, men sant. Jag vill kunna vara stark ensam. Jag vill kunna vara en inspiration för andra som har det svårt. Jag vill inte tycka synd om mig själv. Jag vill kunna ta handom andra. Har jag inte genomlidit nog mycket i mitt liv för att kunna använda det och vara tacksam över vad jag nu har? Jag tycker det. 

Därför har jag nu städat undan allting, gjort disken, skrubbat HELA badrummet och nu ska jag även ta tag i tvätten. Sen ska jag ut på promenad och försöka ta lite bilder med min kamera, medan jag lyssnar på musik som inspirerar mig. Jag är stark. Jag vill vara stark. Och hur är det man säger? Om man låtsas vara något så blir man det. 

Har även insett att det kommer regna hela nästa vecka och att jag blir lätt nere utan sol, men har bestämt mig för att det är inget som kommer att hindra mig från att vara stark i mig själv. 

Att trivas med sig själv och att hitta motivation för att må bra, även när ingen motivation finns, är en konst. En svår sådan. En jag tänker bemästra. 

Hoppas ni alla mår bra därute! Här kommer lite bilder för att göra inlägget lite roligare: