DENI J.

På gång
På riktigt blivit typ beroende av Jodel. När jag inte har något att göra så sitter jag på Jodel och när jag har något att göra sitter jag också på Jodel. Hahahaha. Men bästa tidsfördrivet. I alla fall i Uppsala, här är Jodel fett kul. Har gått på en blind-date via Jodel som gick.. ah.. Lite för bra. Jodel, jodel, jodel. 
 
Idag har jag varit i Stockholm och träffat fina Jessica! Vi käkade världens godaste pizza och sen gick vi till världens mysigaste pub och drack en öl. Vi surrade jättelänge och hade jättemysigt, men kvällen led mot sitt slut och jag började rulla hem. Kom hem för ungefär en timme sedan kanske. Helt otroligt att jag kan fara till Stockholm - bara sådär! Damn.
 
Just nu sitter jag och pluggar in menyn inför imorgon. Först ska vi ha grupparbete klockan 10(men jag står för ppt:en och har jobbat ganska mycket på den så det är lugna hästen) och sen klockan 13 så ska jag ta mitt första pass på O'learys. Kan inte fatta att jag fick jobb bara sådär? Mitt i Uppsala Centrum? På min första intervju hos det första företag jag sökte hos? Snacka om att glida på en räkmacka genom livet. Förhoppningsvis blir det också lättare för mig att hitta eget boende nu när jag har jobb och egen inkomst, och då kan jag bjuda hit familj och vänner! Blir asbra!!!!  Senare runt 23 ska jag sätta mig på tåget mot Piteå, kommer vara framme kring 10 och så ska jag träffa tandis klockan 13 för att sedan sätta mig på tåget till Uppsala igen kl 18. Sen ska jag förhoppningsvis jobba hela helgen också(hoppas!!!) 

Ja. Ni vet. Livet leker. Colin har fått börja gå utan bandage inomhus nu och det känns bra. Snart kommer han kunna springa igen, snaaaart....!! I övrigt är det sjukt kallt i lägenheten vi bor i eftersom Rikshem snålar med värmen och inte satt på elementen ännu = SVINKALLT(Men Colin trivs som fisken i vattnet). Sitteri skrivande stund med jackan på och smuttar te medan Colin ligger bakom mig på rygg och sover, sträcker ut sig allt vad han kan och orkar. Söten min ;-) HAR också förresten försökt sluta äta kött, vilket inte är så svårt när man är student. Blir mycket pasta och grönsaker hemma och när man är ute finns det ju så sjukt bra vegetarianska alternativ. Fantastiskt att bo i en storstad som kan erbjuda lite annat än kött, kött, kött och kött!