DENI J.

Återfödd
Ah shit, hej igen! Det var ett tag sen nu hörrni. Slutade uppdatera min resblogg då det blev för jobbigt att sitta på mobilen varje kväll och uppdatera med bilder och översätta på engelska och hela köret. Speciellt inte i den värme som vi hade då. Så jag struntade helt enkelt i det, haha. Hey självkontroll!

Så nu har jag börjat plugget. Det är väldigt intressant denna månad då vi framförallt lär oss om den kognitiva hjärnan hos människan och hur det har varierat genom evolutionen. Kulkul. Jag har också läst att det är sommar i en månad till(enligt aftonbladets meterologer) så njuter jag och amanda i solen i princip varje dag. Såhär ser en typisk dag ut:
Skola
Möta upp Amanda efter skolan, luncha, chilla några timmar/åka iväg med bilen någonstans
Hem, duscha/tvätta
Möt upp Amanda i stan, middag, fest eller alternativt fara hem till Amanda, äta middag där och sen ha skräckfilmsmys
Gå hem
Och sen börjar det om igen. Hehe. I love it!!

Denna månad har jag även en inga-jeans-månad vilket är den bästa dealen jag gjort med mig själv någonsin!!!! Hatar jeans. Tighta jeans, då. Har köpt mig ett par mjukisbyxor och stora boyfriendjeans jag ofta går omkring med, om det är nog varmt kör jag med strumpbyxor. Mmmmm. Bästa ever. 

Pratar i telefon och skriver med Pege varje dag. Så som det ser ut nu så ska han komma hit om 2-3 veckor för att bo med mig här i Sverige tills (obestämd tid). Jag är så glad att vi hittade varandra och att vi försöker ta vara på vad vi har trots att vi bor några länder ifrån varandra. Betyder mycket för mig! Hans kämpande för mig överhuvudtaget gör mig alldeles varm i kroppen, finaste killen är min! 

Den 30e far jag tillbaka till Piteå för att få umgås med familjen över helgen, men sen far jag tillbaka på söndagkväll igen. Damnit! Vore kul om Pege kunde följa med då men det tror jag blir lite tight, vi får komma ner lite senare till hösten:)<3