DENI J.

Utbildning inom Starbucks
Hej vänner. 

Just nu håller jag på att utbilda mig till shift supervisor/coffee master. Det är mycket att lära och det absolut svåraste för mig är att bossa över, de som då kommer vara under mig, baristas. Jag har nog länge varit medveten om att jag inte är den karatäristiska ledartypen, därför har jag mycket inom mig själv att arbeta med. Aldrig någonsin hade jag kunnat gissa att det jobbigaste med att jobba upp sig på arbetsplatsen blir att arbeta med sig själv. Jag är mer följar- och arbetar hårt individuellt- typen. Men livet är lära och detta ska jag väl också kunna besegra - även om jag inte vill stanna hos starbucks förevigt är det en guldstjärna i CV:et antar jag. 

Livet går i övrigt bra, jag letar just nu efter en ny lägenhet med min, och en av peges närmaste kompis, Ueli. Min pojkvän vet inte riktigt vart han vill i livet och är väldigt ostabil när det kommer till att flytta någonstans, början på något nytt, och dylikt. Och jag skulle inte tacka nej till en riktig lägenhet i jämförelse med min lilla etta. Det slog mig också att jag bara levt i ettor när jag levt ensam. I Piteå, i Uppsala och nu i Schweiz. Det är klart det är dags för en uppgradering, eller hur? Med nya positionen på jobbet får jag dessutom högre lön. Så varför inte nyttja den och bo någonstans med högre kvalité? 

Jag har just nu denna årstidsskift-förkylningen, men detta är min sista skift och sedan är jag ledig i två dagar. Aaaahhhh. Jag borde vara sängliggandes och bli frisk till jag ska jobba igen på lördag, men om jag känner mig rätt kommer det nog bli motsatsen. Dvs. party eller hitta på något äventyr. 
 
Deni out.