DENI J.

Godmorgon 10.26
Godmorgon världen! Vaknar snuvig och tjock i halsen idag, dock utan huvudvärk så den måste ha gått över under natten. Igår var inte en rolig dag, förkylningen slog plötsligt till efter hårda skolveckor och växlande väder. Men känner mig mycket bättre än vad jag gjorde igår, vilket betyder att jag borde bli frisk typ snart. Inte för att skryta, men jag har ganska bra immunförsvar. 
 
Idag är syster i malmö och tävlar i cheerleading! Är så glad för hennes skull!! Håller tummarna för att deras framträdande går vägen och att allting går som det ska(om inte lite bättre kanske..;)). 

Är så sjukt skönt med helg så jag dör. Jag vill gärna skylla på min hjärnskada när jag blir så orimligt trött som jag blivit under dessa påfrestande dagar men jag vill inte peka ut ett problem mot eller för ett annat. Jag är för det första väldigt, väldigt ovan att stiga upp 6 varje morgon och cykla 8 km varje (vecko)dag. Min hjärnskada gör ju inte saken lättare men jag tror att trötthet är inte att underskatta och den gör strange thing to the body. Tappade talförmågan typ. Så bestämde mig för att sjukskriva mig en dag då jag bara sov. Efter den dagen kändes det helt okej att fortsätta med arbetsdagarna. MEN. Nu äntligen helg. Jag sover mycket och länge på dagen, festar hårt på natten. Faktiskt är det så att om jag druckit och lägger mig sent på natten vaknar jag pigg 06 och om jag lägger mig tidigt och nykter har jag assvårt att kliva upp 06. Alkisvarning där alltså. Varför är det så? Skumt. 
 
Nu ska jag i alla fall städa lite i min lägenhet och mig själv litegrann, sedan ska jag gå ner mot centrum för att luncha med amanda och planera kvällens bravader. Är ju 04släpp på ungefär alla nationer idag. Fast någon nation hade klädkod högtidsdräkt och Carola skulle spela på någon nation, så eftersom jag och Amanda vill dansa i våra egna kläder och till housemusik så måste vi kolla läget litegrann. Framförhållniiiiing. 

I veckan ska jag även successivt börja packa till kroatien och karibien! Jag åker till mamma och syrran på fredag. Myser lite och firar att Astrid äntligen tar studenten wahh!!!!!! Kan inte förstå hur stora vi blivit. Hur stor hon blivit. Bästa syster! Sen ska jag mysa med mamma på balkongen med lite vin sådär som vi brukade göra när jag bodde hemma. På söndag bär det av till kroatien en vecka, sedan tar jag och Astrid tåget till stockholm(arlanda) och drar till karibien en månad. Tagga livet!