DENI J.

Schweiz
Yo homies!
Det känns som att varje gång jag skriver ett inlägg så ber jag som ursäkt för hur seg jag är, så jag ska föröka undvika det i detta inlägg. 

Hur som helst så har jag bott i Schweiz nu i över två veckor(tror jag?). Ungefär iallaflal. Och jag trivs superbra här, bortsett från att det är snö och kallt här med, om än det är varmare än i Sverige. Och språket är omöjligt att lära sig, men jag kommer rätt långt på min "hög"tyska, dvs den finare grundtyskan, och lär mig mer och mer varje dag. Idag är dagen då jag laddar hem word och skickar ut mitt CV till olika företag - har skaffat mig många vänner här som vill hjälpa mig på vägen så det är väl inte alls omöjligt vill jag hoppas. 

Idag är det peges födelsedag, så jag ska snart ner till gallerian här och köpa blommor och en liten present åt honom. Han är på arbetsintervju just nu så han kommer inte hem förrän om någon timme eller två. 

Jo, ja, det var väl det jag ville säga. Nu ska jag hoppa i duschen och snygga till mig lite innan jag gör dagens ärenden. Kommer försöka uppdatera lite mer nu när jag har en mac(astrids mac;))) här. Ska försöka ta lite mer bilder och sådant också.