DENI J.

Such a morning

Godmorgon! Förlåt för att jag varit så oaktiv. Jag skulle vilja ursäkta mig och skylla på att jag inte har någon tid att blogga nu för tiden - men då skulle jag ljuga. Men mina blogg-prioriteringar är inte så höga nu längre när jag har jobb, Colin och faktiskt just köpt ett xbox one och sims 4. Så blogglivet får lida för detta, men det är straffet man får ta! 

Jag jobbar oftast eftermiddag då det är mina favoritpass, förmiddagen spenderas därför oftast hela tiden med Colin. Jag går oftast på kvällspromenad i stan med Marita; Colin och Annie har kommit varandra ganska nära! Fast Colin kan vara lite hårdhänt ibland och Annie säger till för lite för lätt. Men ju äldre dom blir ju klokare på varandra blir dom:) Söndagar är min och madelens dag, då vi äter taco och myser. Utöver det försöker jag få tid med att spela xbox, spela sims, umgås lite med andra vänner osvosvosv. Fullt upp i livet ska ni veta, fullt upp! 

I övrigt så letar jag för fullt efter lägenhet ikring stan, dricker glöggen jag fått av min älskade madelen (som hon även har gjort, den är asgod!!! Rekommenderar alterhedens glögg!!) ♥♥ och sover. Typ. Hade en pissig dag igår så försökte mysa ner mig under täcket och se en riktigt smörig och romantisk film men jag blev mest ledsen för jag vill också ha ett romantiskt liv med en snygg kille och mysiga pussar. Jaja. Man kan inte få allt här i livet! Live long and prosper, vänner!