DENI J.

På resande fot
Nu har jag och babe bestämt för att satsa helhjärtat på vår relation, och jag ska därför åka ner till Schweiz första December för att leta jobb och gosa ner mig i hans värld. Och med tanke på att min bästa vän/andra halva/soulmate är i Polen och pluggar, så ska jag först did veckan innan och uppleva warszava för att sedan åka vidare till Schweiz. 

I övrigt trivs jag jävligt bra med att bo med Astrid och vårat uppsalaliv är så jävla roligt. Hon drar ju till Asien medan jag drar till Schweiz, hon kommer vara borta i tre månader men hur länge jag blir borta förblir ett framtida mysterium. Jag vet inte. Om allt går som det ska så kommer väl jag stanna i Schweiz och astrids bästa vän Anna får flytta in i vår lägenhet - men vad som helst kan hända, som de säger i PH. Oavsett hur framtiden ser ut så är jag nog väldigt säker på att jag kommer finna njutning i whatever choice I make.
 
Och strävar efter en vegetarisk kost nu också förresten. Vill inte skylta, men vill uppmuntra alla mina läsare att göra detsamma. Ingen som vill leva ska behöva dö. 
 
Peace out bros
 
 >> LAST WORDS: HA EN BÄÄÄÄÄÄST HALLOWEEN.