DENI J.

Resultat
Så! Mina vänner. Jag kommer med goda nyheter. 

Idag hade jag min andra intervju med boda borg, denna gång var det inte bara den ansvarige över Boda borg Zurich som var med - utan även hans chef. Mångsmiljadären som, utöver hans andra framgångsrika startade företag runt om i världen, valt att satsa på Boda borg. Pressen var hög när han introducerade sig och berättade att han vet precis vad kunder behöver och vill ha och vet exakt vilken typ av personal han söker. Ni som känner mig kan förmodligen se mig sitta och skaka samtidigt som jag nervositetskrattar mellan varven. 

Hur som helst, mötet gick hur bra som helst och det helade slutade med att jag fick jobbet. Jag. Fick. Jobbet.

När jag väl var i Zurich för arbetsintervjun tänkte jag gå och shoppa lite efteråt, belöna mig själv. Jag ringde några samtal till mina nära och kära för att berätta om de goda nyheterna, och efteråt blev jag så trött att jag tog nästa tåg hem och så fort jag kom hem somnade jag. 

Nu när jag vaknat känns allt så orealistiskt. Jag kan inte förstå, att jag har fått jobbet. En 24årig tjej som randomly testar sig fram och gör exakt vad hon känner för. Utan papper. Referenser. Utbildningsbevis. Jag får drömjobbet? Jag vet inte exakt hur många människor som också sökte dit, men ett nystartat företag från en så framgångsrik man är högst intressant för de flesta människor i Schweiz. Och jag fick jobbet????????????

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, jag mest bara njuter. Jag vet att jobb är trots allt jobb, och när allting kommit igång kommer jag ha mina dagar då jag glömt bort hur glad och tillfredställd jag var när jag fick jobbet. Därför njuter jag lite extra just nu. Passa på, när man väl kan. 

Om ungefär en timme ska jag möta upp min starbuckskollega Catty och vi ska ta en öl och fira. Sen måste jag hem coh sova för imorgon måst ejag upp klockan 4.30 för att göra morgonskiftet hos starbucks. Kanske kommer jag låta mig njuta lite av mina få, tidiga morgnar jag måste upp och jobba så tidigt. För snart är alla såna skift historia. Thank god.