DENI J.

HAPPY HALLOWEEN
Vänneeeeeeeeer! ..Ovänner. 
Igår var det fest med alla arkeologer och det var sjukt roligt! Vi började kvällen med en föreläsning om Dracula medan vi drack öl. Efter föreläsningen så hade vår lärare/fjölnir fixat så det gick att köpa mer öl eller snacks om man ville så vi satt kvar där och surrade. Sedan bar det av till flogsta på förfest och sedan till värmlands nation för att festa loss ordentligt och fyfan vad roligt jag hade. Roligaste dansgolven jag varit på. Och snyggingar överallt;) När värmlands stängde klockan 1 drog hälften av gänger vidare medan hälften jag var med i gick till max och avrundade kvällen där. Sjukt, sjukt roligt och mysigt!

Ikväll är det riktiga halloween och då hade jag bara tänkt skriva klart min tenta som ska in imorgon men eftersom det bara är en fråga så har jag heeeeeela kvällen och se på skräckfilm med Colin och äta godis. Det blir en mysig halloween. Ska nog gå ner till hemköp och köpa levande ljus sen också. Mysstämning delux! Jag har diskat och städat lite idag så det känns bra. Jag blir alltid så städ- och kramsugen såhär dagen efter.. Kramas med mig någon!?! Ah, fast jag har ju Colin iofs<3 

NÄSTA FREDAG KOMMER VIGILAND TILL VÄRMLANDS OCH DÅ SKA VI DRA DIT ETT GÄNG OCH JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅ TAGGAD. Ni som inte vet vem vigilands är borde skämmas. De är svenska DJs som bland annat gjort låtarna shots & squats och UFO(ultimata partylåten enligt mig). Att bo i Uppsala är fan bättre än att gå på PDOL. Festivalstämning 24/7 och jag gillar det såååå mycket.