DENI J.

Bloggar för fredag
Hejjjjjj. Jag är nog kanske världens konstigaste person. Jag är lite av en s.k lone wolf. Ensamvarg. Idiot. You name it. Men mitt sociala intresse är inte det största, och därför är det väldigt sällan jag umgås med folk. Och när jag väl umgås är det med marrelajnen eller madelen, för dom är bäst. Men that's it liksom. Att jag är så ensam av mig är inget jag är stolt över och det är jättemånga som blivit arg, irriterad och sårad för att jag så sällan vill umgås. Det är inte kul. Varken för mig eller för personen i fråga. Men jag menar inget illa, och jag hoppas ingen tar det personligt!

Men jag ska bli bättre, jag lovar! På fredag ska jag tvinga ut mig själv eftersom det är KROGEN på challenge och ja. Det är många som ska dit. Och det var ett tag sen jag var ut nu så det känns liksom som att det är dags. Efter lite tjat på marita lyckades jag inte övertala henne att följa med. Efter ännu mer tjat lyckades jag ändå inte övertala henne! Men nu har jag tjatat nog. Nu vet hon att jag jättegärna vill ha med just henne i alla fall, nu ska jag låta henne vara i godan ro. Hon var lite för trött för att gå ut och det får jag ta och acceptera. Vi skulle fara ut någon annan helg istället♥ Jag får se fram emot det och tvinga ut mig då hon känner sig redo och partysugen! Istället kanske det blir att jag far till kalles på fredagkväll och tar mig någon mysöl där med jonas. Jag vet inte, det är lite osäkert än så länge. Det hela kanske slutar med att jag ligger på soffan och ser på tv. Who knows. Jag hoppas hur som helst på att jonas vill möta upp mig vid kalles på fredag, det vore ju nått! 

Nu ska jag dra iväg till madde för vi ska ha pyjamasparty, yayy! Vi ska äta tacos, spela tvspel och snacka skit. Lite sånt som tjejer älskar att göra. Äta, spela och prata. Heh. Köpte ju förresten en pyjamas idag! Föregående inlägg innehåller två bilder av min nya pyjamas. Jag har bara haft ett långt linne/tunika/klännig som nattelinne och kände att jag behövde pyjamasbyxor. Så då köpte jag ett enkelt pyjamas-set. Grått och lite lila. Stilrent. I like! Det blir att hänga i den hos madde ikväll:) ♥