DENI J.

Livet
 
Nu har jag gjort en del privata saker som jag ej tänker skriva ut på bloggen. Så antingen händer det ingenting i mitt liv eller så kommer det hända något rätt drastiskt. Det känns rätt bra ändå, känns som om jag är precis rätt i tid och är glad att jag inte väntade ytterligare ett år, en månad eller en dag innan jag gjorde detta. Är det jobbigt att läsa när ni inte har någon aning om vad det är jag har gjort? Jag skulle tycka det var jobbigt, jag skulle dö av nyfikenhet. Men snälla, dö inte, jag avslöjar när tiden är kommen! 

Idag är jag ledig och snart ska jag på familjemys. När jag sedan kommer hem igen ska jag göra upp en JUNI BUDGET som jag ska följa STENHÅRT så att jag kan planera in en semestervecka(Till kroatien;)) i augusti. 

Igår var jag ut på kalles och det är lika roligt varje gång att gå ut ensam för alla blir helt förvånade över hur modig jag är som gör det. Träffade några nya människor som jag hängde lite med, drack goda drinkar och lyssnade på fet musik. Men ju senare det blev desto mer folk var det som försvann och drog till lemon tree, så jag gick hem kring ett - halv två och tog ut Colin på en kvällsrunda. Men allt som allt var det en bra, mysig kväll!