DENI J.

Dagen efter
Ah, är så skönt att ha en dator igen. Så nice att bara skriva av sig när man inte har något att göra. 

Idag har jag varit till polisen och skickat in min blankett för ansökan om utdrag ur belastningsregistret. Är så jääävla mycket man måste gå igenom för processen att bli flygvärdinna. Har även fått sex olika blanketter jag måste fylla i, två medicinska, två rekryteringsblanketter, en personligshetsblankett och en om man kommer utomlands ifrån. Så jag ska alltså inte fylla i den, men tänker skriva ut och ta med i alla fall. Måste även ta med kopia på mitt pass och en syn undersökningsblankett. Haha. Shiiit. 

Har iaf tänk säga upp mig från jobbet idag nu när jag går dit. Lön med 80/h och +13 i OB går fan inte att leva på. Helt sjukt hur man blir behandlad från servitris också, som en liten docka. Eller hund, typ. Är så less detta nu. Plus att ägaren för företaget hatar mig och inte vill prata med mig för no reason, han går bara och snackat skit om mig till restaurangchefen tydligen. Kul..............
 
Igår var roligt också hahaha, jag hann till snerikes men fick köa i en timme! Så han bara vara där i en och en halv timme typ, men så jävla väääääääääääärt. Jag älskar snerikes!!! Blir roligt när syrran flyttar hit så hon också kan få uppleva nationslivet;) 
 
Nu slutar amanda skolan snart, så jag ska göra mig iordning för att träffa henne en stund innan jag ska till jobbet och jobba lite(samt säga upp mig..) Spännande, spännande.. 

Ha det gott alla!!