DENI J.

Onsdag på balkongen
Just nu sitter jag på Peges balkong och steker i solen. Fåglarna kvittrar och jag känner doften av nyklippt gräs. Här är det grönt överallt och blå himmel. Livet. Så fantastiskt. 
 
Jag har nu jobbat på mantra bar i ungefär tre veckor och jag stortrivs! Min swiss-tyska har även förbättras såpass att personer tror jag kommer från Schweiz, men inte nog bra för att folk inte ska uppfatta mig som en retarderad swiss person. Men jag slutar aldrig lära mig och jag tror att inom en månad kan jag nog språket som en normalt fungerande människa. 

Min tidigare lägenhet jag ansöka om visade sig vara falsk - någon person som var ute efter att lura folk på pengar tydligen. Men i nuläget blommar det upp en hel del lägenheter och jag ska på visining nästnästa lördag på en stor fin lägenhet mitt i centrala Zug. 

På fredag ska jag packa mina saker och sätta mig på ett flyg mot Piteå! Astrid åker dit idag och överraskar mamma, sedan kommer jag på fredag som överraskning nr 2. Flyger sedan hem måndag, så det blir en lång helg med min underbara familj <3 Kanske jag och Astrid väljer att gå ut och träffa lite piteå-vänner också om tiden tillåter oss.

Jag har förresten fått mitt visum bekräftat! Så jag kan nu stanna lagligt i landet i ett helt år! Om ungefär ett halvår ska jag ansöka om förlängning så jag kan stanna längre. Jag har skaffat så mycket vänner och bekanta här så att detta känns mer hemma nu än vad Sverige någonsin gjort(Om än jag har mina närmsta, bästa vänner i hemlandet<3). 

Jag kan fortfarande inte förstå att jag för ungefär 7 år sedan lärde mig gå istället för att rulla fram i rullstol. Att jag flyttade till Uppsala. Jag kan fortfarande inte förstå att jag varit Uppsalabo, hur fantastiskt är inte det? Och mer fantastiskt är att jag träffade min älskade pojkvän när jag var ute och reste med syster. Och sedan flytta till Schweiz och bli kär i landet och att träffa så mycket vänner här plus ett jobb??????????????? Vem som helst som kan använda internet förstår att Schweiz är ett fantastiskt land,och otroligt svårt att flytta hit och skaffa sig ett jobb om man inte är väl utbildad inom ekonomi eller medicin. Också händer det mig omg????

Jag lever i en dröm och njuter av det varenda sekund. Hoppas mina få läsare, om jag ens har några kvar, också har det fantastiskt underbart i just detta nu. Peace out homies <3